compres | oci | ciutat

Campanyes

SORTEIG RUTA

Coneix la teua història

Gaudeix de Xàtiva amb els teus amics o familiars en una ruta en la qual vos ensenyarem tots els racons i històries que ens envolten.

Disfruta de Xàtiva con tus amigos o familiares en una ruta en la que os enseñaremos todos los rincones e historias que nos rodean.

PARTICIPA!

SORTEIG TEATRE

Maleïda tardor

Vols gaudir d'una nit en el teatre? ara tens l'oportunitat de gaudir el 5 de maig de "Maleïda Tardor", finalista Premis Max de les Arts Escèniques 2018 en les categories de Millor Autoria Revelació i Millor Espectacle Revelació.
Maleïda Tardor, reflexiona sobre com sentim el pas del temps i la finitud. És una celebració de la vida amb magnificència.

¿Quieres disfrutar de una noche en el teatro? ahora tienes la oportunidad de disfrutar el 5 de mayo de "Maleïda Tardor", finalista Premios Max de las Artes Escénicas 2018 en las categorías de Mejor Autoría Revelación y Mejor Espectáculo Revelación.
Maleïda Tardor, reflexiona sobre cómo sentimos el paso del tiempo y la finitud. Es una celebración de la vida por todo lo alto.

SORTEIG CINE

Un mes d'estrenes!

Que millor manera de despedir-se de les fredes nits d'hivern que en el cine? Este mes sortegem 10 entrades per a anar a veure les millors estrenes.

Ja saps que només has de passar la teua targeta urbana per a entrar en el sorteig.


SORT!

SORTEIG SOPAR

Una vetlada especial

S'acosta febrer, el mes de l'amor, i per a celebrar-ho volem regalar-te un sopar íntim amb la teua persona especial.

Ja saps que només has de passar la teua targeta urbana per a entrar en el sorteig.

SORT i molt d'AMOR

SORTEIG GIMNÀS

Comença l'any amb bon peu

Any nou vida nova! Amb les compres de desembre sortejarem tres mesos de gimnàs gratis!

Comença l'operació biquini amb la targeta urbana

CISTELLA DE NADAL

Gaudeix amb bona companyia

Amb totes les compres del mes de novembre sortejarem una cistella de Nadal valorada en 100€ perquè els teus menjars i sopars tinguen mes sabor.

Corre a la teua botiga favorita de la Targeta Urbana i participa!!