compres | oci | ciutat

Campanyes

SORTEIG TEATRE

La capilla de los niños

Transporta't en el temps en aquesta commvedora història d'amor i misteri que Javier Sahuquillo ens porta en la seua última obra.

Participa en el sorteig passant la teua Targeta Urbana en els nostres comerços associats, quantes més vegades la passes, més possibilitats de guanyar tens!


Transpórtate en el tiempo en esta sobrecogedora historia de amor y misterio que Javier Sahuquillo nos trae en su última obra.

Participa en el sorteo pasando tu Tarjeta Urbana en nuestros comercios asociados, cuantas más veces la pases ¡más posibilidades de ganar tienes!

SORTEIG FESTIVAL

Fem música, fem art, fem cultura

Ens anem de festival!

Acudeix el pròxim mes de maig al Festival Mil 2019 Música i Lletra de la mà de la Targeta Urbana Xàtiva, amb les compres d'aquest mes pots guanyar una entrada per a tu i una altra per al teu acompanyant i viure de prop una de les quatre sessions que s'estan preparant.

No esperes més i participa!


¡Nos vamos de festival!

Acude el próximo mes de mayo al Festival Mil 2019 Música y Lletra de la mano de la Tarjeta Urbana Xàtiva, con las compras de este mes puedes ganar una entrada para ti y otra para tu acompañante y vivir de cerca una de las cuatro sesiones que se están preparando.

¡No esperes más y participa!

SORTEIG RUTA

Coneix la teua història

Gaudeix de Xàtiva amb els teus amics o familiars en una ruta en la qual vos ensenyarem tots els racons i històries que ens envolten.

Disfruta de Xàtiva con tus amigos o familiares en una ruta en la que os enseñaremos todos los rincones e historias que nos rodean.

PARTICIPA!

SORTEIG TEATRE

Maleïda tardor

Vols gaudir d'una nit en el teatre? ara tens l'oportunitat de gaudir el 5 de maig de "Maleïda Tardor", finalista Premis Max de les Arts Escèniques 2018 en les categories de Millor Autoria Revelació i Millor Espectacle Revelació.
Maleïda Tardor, reflexiona sobre com sentim el pas del temps i la finitud. És una celebració de la vida amb magnificència.

¿Quieres disfrutar de una noche en el teatro? ahora tienes la oportunidad de disfrutar el 5 de mayo de "Maleïda Tardor", finalista Premios Max de las Artes Escénicas 2018 en las categorías de Mejor Autoría Revelación y Mejor Espectáculo Revelación.
Maleïda Tardor, reflexiona sobre cómo sentimos el paso del tiempo y la finitud. Es una celebración de la vida por todo lo alto.

SORTEIG CINE

Un mes d'estrenes!

Que millor manera de despedir-se de les fredes nits d'hivern que en el cine? Este mes sortegem 10 entrades per a anar a veure les millors estrenes.

Ja saps que només has de passar la teua targeta urbana per a entrar en el sorteig.


SORT!

SORTEIG SOPAR

Una vetlada especial

S'acosta febrer, el mes de l'amor, i per a celebrar-ho volem regalar-te un sopar íntim amb la teua persona especial.

Ja saps que només has de passar la teua targeta urbana per a entrar en el sorteig.

SORT i molt d'AMOR